perjantai 11. syyskuuta 2009

Kissakuvahaaste 119: 10 minuuttia

... Eli kun emäntä tuli kotiin töistä. Emäntä koitti ikuistaa sen, miten minä toimin, kun se tulee kotiin. Mutta enhän minä nyt kiusallanikaan ihan normaalisti voi käyttäytyä, kun se kaivaa kameran esiin.

Ensin pitää kuitenkin puskea nurkkia ja mielellään vielä kertoa emännälle äänekkäästi, että missäs olit, nyt pitää heti ottaa mut syliin ja halata!
Emännän kengistäkin jäi kyllä aika omituiset hajut...
Ja hitsi, se sama haju on housunlahkeissakin... No, se sanoi sitten, että tapasi pihalla Tommin kaveribeaglen pennut. Siis jotain koiria se on silittänyt?!
Sit minä muistan yleensä aina vasta emännän tultua kotiin, että vessassakin pitäis käydä. Oliko emäntä pakko ottaa se kuva just, kun tulin sieltä pois, muutenkin aina nolottaa?!
Vessasta onkin sitten hyvä kirmata parvekkeelle kiipeilytelineeseen ilmoittamaan kaikille, että kävin vessassa... ja että mua sais tänne auringonpaisteeseenkin tulla hellimään!

3 kommenttia:

Zilga kirjoitti...

Näin ne kissan askareet tulee tehtyä päivittäin, samoin kuin ihmistenkin. Joka hajukin on tutkittava tarkkaan.

Nunt kirjoitti...

Ja se on kumma miksi niistä vessakäynneistä pitää kovaäänisesti ilmoitella - ihan kuin se haju ei riittäisi kertomaan mitä tuli :D

luolaleijona kirjoitti...

Upeat näköalat teillä kissan kiipeilytelineestä :D Mahtaa olla paljon tarkkailtavaa. Meillä on tuollainen samanlainen vessa, saman värinenkin vielä :)