torstai 13. elokuuta 2009

Kissakuvahaaste 117: Ruttunaama

Tämäpä olikin vaikea haaste. Me kun ei paljon ruttuilla! Mitä nyt emäntä on joskus saanut otettua kuvan vähän huonolla hetkellä...
... tai sitten laittanut namuja vaikeaan paikkaan tolpan nokkaan...
... tai sitten Lenni lyö mua päähän (Emäntä on vähän auttanut meidät molemmat hattuhyllylle tässä kuvassa, minä kyllä pääsen sinne ihan itsekin, jos haluan!).
Sekään meitä ei kyllä yhtään ruttuiluta, että emännän hirveä hurinavekotin (se sanoo sitä imuriksi) meni eilen rikki. Hahaa! Emäntä ei kyllä ollut yhtään hyvillään... Meidän mielestä ei kyllä tarvis sellaista vehjettä ostaa uutta, mutta emäntä taitaa olla toista mieltä siitäkin.

4 kommenttia:

Zilga kirjoitti...

Vaikeaahan se on vetää naamaa ruttuun, jos ei ole aihetta, mutta kyllä tolpannokassa olevat nappuset vähän vetää ;)

Nunt kirjoitti...

Hih, siinä halataan tolppaa oikein antaumuksella :D

Sude kirjoitti...

Kylläpäs se emäntä onkin kenkuksi heittäytynyt, kun on namut tolpan nokkaan nostanut. Ja kaveri vielä hakkaa päähän. Ei ihme jos vähän vetää naamaa ruttuun. Aivan oikein sille emännälle, että sen hurinavekotin hajosi. Eikös emäntä ole vielä oppinut, että sen pitää kuuliaisesti palvella kissoja ja ottaa kaikki toiveet huomioon.

Lenni ja Tommi kirjoitti...

Taisi se emäntä eilen jo ostaa uuden hurinavekottimen. Mutta jos jotain positiivista haluaa siitä hakea, niin kuulosti se uusi vähän hiljaisemmalta kuin vanha. Mut silti ihan tyhmä viattomien kissojen pelotusvehje!