torstai 4. helmikuuta 2010

En mää oo enää ainakaan laihtunut!

Kaipa se emäntäkin alkaa uskoa tähän aika lahjomattomaan dataan, mitä se on minusta saanut sillä puntarilla... Vaikkei nää tulokset ihan oikeita olisikaan, niin kehitystrendi lienee selvä. Toivottavasti tää ei tarkoita sitä, että multa rupeais ruoka-annokset pienenemään... Ton emäntä teki ihan ite Excelillä, minä en nyt avustanut ollenkaan

4 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Kiitos peittokommentista. :)
Taisi ollakkin juuri sinun blogi jossa näin tuollaisen kissapeiton ja päätin tehdä noista muutamista palasista samanlaisen kun en tosiaan jaksa tehdä sitä suuren suurta torkkupeittoa. ;)

Täytyy kyllä myöntää, että nuo teidän peitot on paaaaaljon nätimpiä, niissä on niin kauniit värisävyt. Tykkään tosi paljon tuosta punaisesta.

Kiva kun on alkanut paino nousemaan, niin ei tarvitse emännän olla niin huolissaan sinusta pienestä. Tahtoo nuo ihmiset aina niin kovasti huolestua ja huolehtia kisuista. :)

Lenni ja Tommi kirjoitti...

Meidän emännällä ei ollut enempää noita lankoja jäljellä, mutta just sopivasti meille tuli alustat. Emäntä kans kuulemma tykkää kovasti etenkin tuosta puna-vihreästä. Meille sillä ulkonäöllä ei oo niin merkitystä, kunhan siinä on kiva maata!

Pikku-Lauri kirjoitti...

Hei!
Ajattelin kirjoittaa terveiset, ku mulla on äipän mukaan ihan samanlainen projekti käynnissä... painoa pitäs saaha! On se välillä rankkaa, ku sapuskaa (mulla se on on vaan sellasta valkosta litkua) tuputetaan vähän väliä, mutta kyllä mää oon kiltisti kaiken ottanu mitä on tarjottu. En ookkaan aiemmin tänne kirjotellu, mutta mun isosisko vissiinki on... Mää olen Pikku-Lauri ja Lilo on se mun isosisko :) Äipältä terveiset teijän emännälle, että saapi tulla kyläilemään ja mua ihastelemaan! Nyt lähen taas maitobaariin :)

Lenni ja Tommi kirjoitti...

Sinulla sitä kasvamista riittääkin vielä piiiitkään! Mulla on nyt paino pysynyt samassa, mikä on emännän mukaan hyvä. Vaikka emäntä sais kyllä olla meidän kanssa kotona, niin ehkä me päästetään se suakin kattoo lähiaikoina, kun silläkin on kuulemma asia mielessä ollut koko ajan...