keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Kissakuvahaaste 135: Rotukissa

Eiköhän me mennä ihan lyhytkarvaiseen maatiaiskategoriaan, vaikka eipä tuolla emännällä meidän sukutauluista ole tietoa. Taidetaan olla ihan vapaan rakkauden hedelmiä molemmat. Ensiksi sellaiset vakavamieliset poseeraukset... 
Lenni:
Ja Tommi:
Sekä vielä esittely siitä, että meistä löytyy ainakin se yksi perikissamainen piirre - aurinko on kiva juttu!

10 kommenttia:

L-L kirjoitti...

Lenni ja Tommi ovat komeita maatiaskissapoikia. Tosi kiva tämä teidän uusi blogiulkoasu. Tykkään kovasti vihreästä väristä ja otsikkokuvan lukuisat kissakuvat on ihana.

Lenni ja Tommi kirjoitti...

Kiitos! Komeitahan me ollaan! Meidän emäntäkin tykkää vihreästä ja se oli lopen kyllästynyt entiseen ulkoasuun, niin annettiin sen sitten värkätä uusi.

ruusupioni ja Börre kirjoitti...

Hui, onpas Lenni korkealla. Ihanat kissakaverukset.

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Tsihi, "vapaan rakkauden"... niinhän me kaikki, hippikissoja :-)

Mayo kirjoitti...

Kauniita, halattavia kisuja : )

Sude kirjoitti...

Tommi on hyvin paljon saman näköinen kuin meillä Mausu. Maususta sanoi eräs ystäväni, että se on niin ruma, että on jo suorastaan kaunis. :)

Zilga kirjoitti...

Kyllä näiden kelpaa olla kissoja. :)

Lenni ja Tommi kirjoitti...

Musta ja Harmaa: Hippikissoja.. hihii, joo!

Sude: Emännän äitikin oli kuulemma ensin kauhistellut, et jopa on musta ja ruma kissa... mut on se sittemmin tajunnut, etten minä kyllä mikään ruma ole, kun tosi komea poika. Meidän eläinlääkäritäti tykkäis musta ihan hirveästi (mutta minä en kyllä oikein tykkää käydä sen luona silti...).

-Tommi

Sonja kirjoitti...

Huh huh, onpas Tommilla tuima ilme! Ihan kuin passikuvissa nykyään! Niin virallista :) Onneksi siitäkin näyttää löytyvän pehmeä puoli... taisi vaan aurinko olla piilossa ensimmäisen kuvan ottamisen aikoihin ;)

varjoyrtti kirjoitti...

Muistakaahan huolehtia nestetasapainosta, sanos röllö :D