perjantai 6. elokuuta 2010

Kissakuvahaaste 137: Kuuma

Meidän parvekkeesta tulee helposti kuuma, vaikkei ulkona hellelukemia oliskaan. Sillon, kun oli kunnon helteet, emäntä oli ihan natsi, eikä ees päästänyt meitä iltaisin parvekkeelle. Tyhmää!

Mutta näin tänään. Kun parvekkeen lämpötila on 35, Lenni voi vielä maata ihan hyvin kiipeilypuussa.
+38: On pitänyt siirtyä jo lattialle.
Tommi pysyttelee mustana lattialla aina auringonpaisteella.
Vähän viilennystä voi hakea sitten makaamalla paljaalla betonilla, kun emäntä on parvekkeen nurkkaan sellaisenkin paikan jättänyt.

7 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Kissat ovat hyvin lämpötilatietoisia ja löytävät itselleen lämpötilan kannalta sopivimman sijainnin. Pehmeältä betonille! :) Sama on tapahtunut Kollonkin kohdalla.

Lenni ja Tommi kirjoitti...

Mutta tällä hetkelläpä parvekkeen mittari näyttää +50 (taitaa paistaa aurinko suoraan siihen) ja minä makoilen kiipeilypuun yläpesässä. Pitää nyt nauttia tästä auringosta ja lämpimästä, kun sitä on! Talvella ei saa kuin pelkkää lämmintä emännän saunottua... Parveke ei talvella lämpene, vaikka kuinka huutaisin oven takana ja käskisin kesän tulla!

-Lenni

ruusupioni ja Börre kirjoitti...

Lenni ja Tommi ovat fiksuja kissoja,nautitaan kun on kesä. Makoillaan nyt ja juostaan talvella kun on kylmä.

Lenni ja Tommi kirjoitti...

Tuo on niin totta! Tosin emäntä ei aina oikein usko, että me osataan tulla viileään sillon ku on tarvis. Eilenkin se kantoi mut sit tuolta parvekkeelta sisään, vaikka olin jo lattiallekin siirtynyt!

-Lenni

Viivi kirjoitti...

Siis ihan sama touhu meillä, lasiterassille ei saan mennä helteisellä/aurinkoisella päivällä ollenkaan, ainoastaan yöllä, jos hyvin käy. Ihan ihme meininkiä, ihan kuin ei osattais itse säädellä, koska on liian kuuma...

Lenni ja Tommi kirjoitti...

Ai teilläkin natseillaan, eikä anneta kesällä kerätä aurinkoa, kun eihän se sitten talvella enää paista ollenkaan!

Mayo kirjoitti...

Betoni, kylpyhuoneen lattia... kyllä ne osaavat valita.

Ihania kisuja : )