perjantai 3. kesäkuuta 2011

Kissakuvahaaste 156: Ulkoilu

Naukulan Mamman skannailuinnosta keksi meidän emäntäkin, että me voitaisiin esitellä niitä kissoja, jotka on ollut ennen meitä ja keitä me saadaan kiittää siitä, että emännästä on tullut niin hyvä emäntä.

Koskapa me ei kauhean innokkaita ulkoilijoita olla (Tommiakaan ei oo viime aikoina viety pihalle, kun emäntä ei oo sen niskan takia viitsinyt laittaa valjaita päälle) ja ne vähän kuvat on jo julkaistu, niin ajateltiin nyt sitten napata kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja tehdä johdanto tulevalle historiasarjalle. Ulkoilevia kissoja emännän menneisyydestä siis, lisäinfoa heistä luvassa myöhemmin.

Emännän elämän ensimmäinen kissa oli tädin kissa Mikki (se täti on meitäkin hoitanut). Tämä kuva juhannukselta 1990, tuo pikkutyttö on emäntä silloin...
Sitten emännällä oli pian tuon jälkeen omakin kissa, Sohvi. Aika reipas tapaus se:
 
Sitten vielä lopuksi tuttavaperheen kissa Viljo tiesi, mitä järvestä tulee...
Ja naapurin Mannen emäntä kuulemma kesytti kaverikseen, kun se emännän pihalla kävi.

4 kommenttia:

Naukulan Mamma kirjoitti...

Haa! Skannailu on hyvä asia. Nytpähän tiedämme teidänkin mamman kouluttajat!

Lenni ja Tommi kirjoitti...

Kiitokset vaan Naukulaan ideasta! Ihan hyvät kouluttajat on emännällä ollut ja me on sitten viimeistelty tämä kissanomistajakoulutus.

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Ihania kouluttajakissoja! :) Kissain suorittama koulutus on pitkäkestoinen - minullakin on siitä kokemusta.

Sirpa

Lenni ja Tommi kirjoitti...

Meistä kyllä tuntuu, että tuo emäntä on tainnut olla aika luonnonlahjakkuus, eli sen kouluttamisessa on ollut aika helppo homma. Toki siinä vieläkin aina pieniä vikoja on, mutta niiden kanssa tulee toimeen.