perjantai 15. kesäkuuta 2012

Säikähdys

Säikähdettiin kyllä eilen molemmat emännän kanssa aika kovasti. Mulla oli semmonen normaali ilta(kakka)villi ja ryntäilin sinne sun tänne. Sitten kuitenkin tipahdin tuohon sohvan ja kirjoituspöydän rakoon ja meinasin jäädä jumiin siihen, mutta emäntä auttoi irti.
Jalkaankin siinä hötäkässä sattui ja sitten meninkin kolmella jalalla toinen takajalka oudossa asennosssa keittiön pöydän alle. Kun emäntä tuli sinne katsomaan, kipaisin sängyn alle piiloon, nyt kuitenkin jo kaikilla neljällä jalalla. Emäntä houkutteli mut sitten namitikuilla pois.

Vähän tuo muakin järkytti kyllä ja olin sitten loppuillan vaisuna. Mutta yöllä iski jo villi taas ja juoksin ja hyppelin. Eli loppu hyvin, kaikki hyvin. Kävely sujuuu ja hyppääminen sujuu ja kiipeilypuun tikapuutkin pystyn kiipeämään. Ei siis näy mitään vikaa missään. Voidaankin tyytyväisinä viettää emännän kanssa parvekkeella kotikonttoripäivää (tosin ois vielä parempi, jos emäntä ei olis tän tietokoneen ja papereiden kanssa koko ajan)!
 
 

6 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Voi pikkuinen Lenni! Ei ole kivoja tällaiset säikähdykset. Taisit itsekin säikähtää kun jalassa tuntui hassulta. Onneksi se meni ohi. Ja onneksi olet siellä kotikonttorilla esittelemässä emännälle upeaa masuasi, jotta hän ei unohtaisi olennaisia asioita!
Aurinkoista päivää!

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Kyllähän se säikytti, kun jumiin jäin ja koitin siitä jaloilla itseäni potkia irti. Onneksi ei kuitenkaan käynyt pahemmin!

Kiitos samoin sinne aurinkoisia päiviä Ransulle ja Mustille ja emännälle!

-Lenni

Harmaa kirjoitti...

Oho, olitkin liian villi! Onneks ei sattunu pahasti.

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Näköjään.. Emäntä kyllä sanoo, että ihme, kun meille ei satu enemmänkin, kun vähintään sen kerran päivässä aivot menee ihan narikkaan. Mutta pitäähän nyt kissan vähän juosta!

Mamma N kirjoitti...

Hyvä, että jalkaan ei sattunut pahemmin!

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Kyllä siihen jonkun verran sattui, kun se nuljahti eilen illalla uudestaan emännän sylissä.

Juoksin äkkiä sängyn alle ja vetäydyin illaksi omiin oloihini. Tänään on kuitenkin taas voinut hyppiä ja kiipeillä ja haastaa Tommi painimatsiin jne. Toivotaan, ettei nuljahda uudestaan!

-Lenni