torstai 14. toukokuuta 2009

Uusi lelu, mutta tyhmä emäntä

Emännän äiti toi mulle yks päivä uuden lelun, kun se tietää viehtymykseni kaikkiin rinkuloihin (kuten hiusrenksuihin jne.).
Se on kuulemma maustepurkista peräisin ja on aika yliveto. Sillä on pitänyt paljon leikkiä yksikseen, tosin tällä hetkellä oon jemmannut sen johonkin, mutta eiköhän se emäntä sen siivotessaan löydä.Sitä paitsi nyt on taas alkanut se aika vuodesta, että emäntä on koko ajan menossa. Se tulee töistä ja käy vaan kotona kääntymässä. Antaa meille ruokaa ja piilottelee raksuja ja sit se taas häipyy. Sanoo menevänsä pesikseen. Mikähän se sellainen paikka on? Parin tunnin kuluttua se tulee kotiin ja sittenkin istuu vaan tietokoneelle, eikä kuitenkaan meinaa antaa meille nettiaikaa (no nyt antoi, kun tarpeeksi nau'uin).

Eilen se oli siellä ja tänään taas (tosin tuli se tänään töistäkin aikaisemmin ja ehti leikkiäkin meidän kanssa) ja minä kyllä muistelen, että tätä on koettu ennenkin. Sit se emäntä kehtaa vielä olla ärtynyt, jos me ei yöllä nukuta. Ei kai meitä nukuta, kun nukutaan illatkin emäntää odottaessa, eikä se ehdi tarpeeksi leikkiä meidän kanssa! Joskushan sitä pitää kissankin leikkiä. Niin kerta!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva blogi, ihania juttuja kissaperheen arjesta kissojen näkökulmasta. Tällaisiin kuviin ja teksteihin en koskaan väsy! Paljon tutunoloisia juttuja ja tilanteita kissojen ja palvelijan ;-) edesottamuksista.

Lenni ja Tommi kirjoitti...

Kiitos!