maanantai 23. marraskuuta 2009

Kissakuvahaaste 124: Oma tila

Lenni: Mun oma tila on yöllä aina emännän vieressä, tuossa tyynyn vieressä. Emännän pitää kans nukkua oikeassa asennossa ja jättää mulle sopivasti tilaa, että voin siihen tulla. Jos ei asento tai rapsutusvalmius ole ihan oikea, niin siitä pitää muistuttaa kaapsuttelemalla makuuhuoneen tai eteisen ovea tai vaikka sängyn vieressä olevaa kirjoituspöytää!
Tommi: Mun omasta tilasta sängyssä emännällä ei oikein oo kuvaa. Sen on vähän hankala valokuvata mahaltaan maaten, kun minä makaan jalkojen välissä. Heheh. Yks yö jumitettiin emäntä oikein yksissä tuumin, kun Lenni sitten vielä nukkui toisen jalan toisella puolen.

Mutta emäntäpä on laittanut mulle oman tilan tuonne pyyhekaappiin, kuten oon jo aiemminkin esitelly. Lenni ei edes osaa tulla sinne. Kun kerran tykkäsin sinne mennä nukkumaan, niin emäntä raivasi pyyhkeiltä tilaa ja laittoi sinne muun pehmusteen. Etenkin aamulla sinne on kiva mennä nukkumaan ja siirtyä sieltä sitten päivän mittaan vaikka saunaan.

7 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Nämäpäs osaa pitää emäntänsä kunnolla kurissa. Niin sitä pitää.

Zilga kirjoitti...

Hyvin ovat kissat emännän koulanneet ;)

Paavo ja Harmi kirjoitti...

Tuo kaappi näyttää tosi kivalta nukkumispaikalta!

Elisa kirjoitti...

Hyvä että on hoksaavainen emäntä ;) Kivat kuvat.

Sonja kirjoitti...

Hih hih, kyllä niitä pyyhkeitä voi kasata sitten jonnekin muualle... Ihanan kissamaista vallata pyyhekaappi!

varjoyrtti kirjoitti...

Aivan ihana tuo pyyhekaappivalinta. Taatusti rauhallista ja hyvä tarkkailla talon menoa.

Lenni ja Tommi kirjoitti...

Kylläkyllä, tuo emäntä on aika oppivainen yksilö ja aika pian se on tajunnut olevansa meidän käpälien alla. Me meillä määrätään kaapin paikka!