maanantai 16. marraskuuta 2009

Varpaan kuulumiset

Niinhän siinä sitten kävi, että tänään emäntä tuuppasi minut kantokoppaan ja huudatti automatkalla eläinlääkäritätiä moikkaamaan. Yölläkään se ei ois edes antanut mun nuolla sitä varvasta, piti lähteä pois sen vierestä!
Tuomio oli, että tulehtunuthan se on ja Tommi esittelee tässä lääkkeitä, mitä sain:
Ensimmäinen antibioottitablettiannos upposi helposti namujen mukana. Olihan se jo hirveä nälkäkin tuollaisen seikkailun jälkeen! Ei osannut lääkäritätikään sanoa, mistä se tulehdus on tullut, kun ei näkynyt mitään reikää tai muutakaan. Jospa se näillä lähtis paranemaan, ettei tarttis enää uudestaan lääkäriin lähteä. On nimittäin ihan tyhmää, että semmoseen pieneen koppaan suljetaan ja sitten hurisee ja pörisee ja vaikka mitä!

Emäntäkin odottaa, että sais mut kunnolla riehaantumaan leikeistä. Eläinlääkärin vaaka näytti lahjomattomasti se, mitä se on kuulemma epäillytkin. Olin pyöristynyt 300g viime kerrasta eli painan 4,9kg. Mutta emäntä, se eläinlääkäri sanoi, etten minä vieläkään oo lihava!

2 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Pikaista paranemista varpaalle!
4,9 kiloa - komealle kollille ei ole liikaa painoa. :)

Lenni ja Tommi kirjoitti...

Kiitos! Odotellaan, että ne antibiootit alkais purra. Viime yönäkin vielä kutitti niin paljon, että olin nuollut varpaanvälin ruvelle. Emäntä pelotteli jollain tötteröllä, jos liikaa nuolen varvasta... en oikein ymmärtänyt. Enkä kyllä tykkää, kun emäntä laittaa pakolla tuota Canofiteä varpaanväliin. Ne tabletit on kyllä ollut ihan hyvänmakuisia.

-Lenni