torstai 21. huhtikuuta 2011

Komeitahan me ollaan, ollaan me!

Toista kertaa jo meille plakaatti paukahti, kiitokset menevät Naukulaan!
Tää olikin aika vaikea juttu, kun: "You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille :) Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!"

Me kun ollaan oltu niin avoimia ja julkaistu melkein kaikki... Mutta kovasti tutkittiin meidän arkistoja.
Tää on ihan hyvä lehti tämä, vaikkei me sen varsinaisella levikkialueella kyllä asutakaan! Ois voinu melkein joskus lähettää kyseiseen aviisiin tään.
Ja kun eduskuntavaalit oli just, niin edellisten aikaan tuli noita vaalimainoksiakin luettua. Meillä ei vaan tuota äänioikeutta ole, eikä emäntäkään vaalisalaisuuteen vedoten kerro, äänestikö tätä mun lemppariehdokasta (ainakin tää mainos oli kiva) sillon taikka nyt.
Lukekaa ilmeestä, että mä en erityisemmin pidä tuosta ulkoilusta.
Tästä notkeudesta emäntä on kateellinen.

Sitten se haastehommeli on kyllä vielä vaikeampi, kun täähän on jo ollut melkein kaikilla. Eli me tehdäänkin niin, että kaikki, jotka käy tämän lukemassa, eikä oo vielä saanu tätä, niin on kyllä varmasti kauniita (tai komeita) kans ja saa tämän napata mukaansa.


3 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Teidän kuvia katselee mielellään! Ihania kissoja olette!

Mamma N kirjoitti...

Hienot kuvathan sieltä löytyi :) ! Mukavaa pääsiäistä teille!

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Kiitos x 2 ja pääsiäistoivotukset myös Naukulaan!