tiistai 13. syyskuuta 2011

Kontrolli

Se ei sitten riitä, että tässä huushollissa on kidutettu kissaa pitämällä heinäkasvustoa vitriinissä. Yöllä se oli siirtynyt sinne taas. Aamulla ei saanut ruokaakaan. Sitten tuli emännän isä ja kohta olin kopassa ja autossa ja... tiedätte varmaan!

Verta vietiin ja huomenna kuulemma tiedetään, pitääkö mun alkaa syödä jotain muuta ruokia kuin nyt. Toivottavasti ei, kun ihan hyvää ruokaa emäntä on kuitenkin antanut. Tuon reissun jälkeen oli vielä hirveä nälkä, kun aamulla vetelin naudan sydäntä urakalla ja emännän tultua töistä söin märkäruokaakin koko oman osuuteni yhtä nopeasti kuin Lenni. Yleensä kun nuolen vain vähän päältä ja Lenni tulee syömään loput.

Iltapäivällä piti myös ihmetellä, kun tuo kuljetuskoppa haisi niin oudolle. Aamullahan Lenni ei meinannut malttaa edes syödä, kun sen piti haistella mua. Tunsi kuitenkin, että Tommi se on, vaikka oudolta haiskahtaakin.
 
 
 
On se silti vaan kiva olla kotona taas! Vaikka siellä eläinlääkärissäkin oli kiinnostavaa katsella pihalle vain hyttysverkon läpi ikkunasta.

4 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Teillähän ollaan toisen reissu otettu iisisti! Meillä Helmi suhisee edelleen vaikka Wilma oli eläinlääkärissä jo eilen! Toivottavasti saatte sieltä hyviä uutisia.

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Juu, ei meillä oo vielä tähän mennessä tullut riitoja, vaikka on nyt molemmat käyty yksin eläinlääkärissä.

Sirpa kirjoitti...

Hyvä, että kissakaveri tunnistui eläinlääkärireissun jälkeenkin. :)

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

No on se. Ois se ikävä, jos lääkärireissun lisäksi tulis muutakin stressiä!