perjantai 30. joulukuuta 2011

Uusi koti

Eilen se sitten tapahtui. Meidät suljettiin pesuhuoneeseen ja ulkopuolella kävi vaan hirmuinen ryminä. Sitten kun se loppui, emäntä tuli hakemaan meidät saunasta, sulloi kuljetusbokseihin ja sitten mentiin. Ei tosin hirveän kauan edes ehditty huutaa. Hissillä mentiin vähäsen ja käveltiin vähäsen, mutta ei edes autoon jouduttu. Sitten tultiin outoon paikkaan, jossa oli jotain meidän tavaroita, mutta kuitenkin aika pelottavaa.
Sauna on tietysti se ensimmäinen turvapaikka. Kamerastakin loppui akku, niin osa kuvista jäi ottamatta, mutta Tommin vielä ollessa saunassa Lenni jo tutki uutta kotia ja työhuoneen ikkunasta avautuikin mielenkiintoiset näkymät.
 Sitten, kun emäntä oli käynyt pesulla ja alkoi suunnitella yöpuulle menoa, tajusi Tommikin, että me taidetaan jäädä tänne ja rupesi tutkimaan, mitä näkyy. Uudesta kiipeilypuusta löytyi heinää, mutta se kamera oli just sillon latauksessa ja kännyn kamera nyt on..
Makuuhuone.
Käytävä (Tommi ei oikein ymmärrä, mikä toinen tai siis kolmas kissa tuolla käytävän päässä aina on!).
Keittiö.
Työhuone.
Pesuhuone.
Parveke.
Vähän ihmetyttää, kun on näin paljon tilaa ja pitää etsiä välillä emäntääkin, että missä se on (ja emäntä etsii meitä). Mutta vissiin meidän on täällä nyt ruvettava asumaan.

4 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Varsin asiantuntevaa asuntoesitteylyä! Onnea uuteen kotiin!

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Kiitos! Ehkä me kaikki tähän pian totutaan. Pitää vaan keksiä uusia rutiineja.

Sirpa kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! :)

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Kiitos myös teille!