sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Kevätaurinko ja eteläparveke


Ei kai meillä paljon tämän kummempia. Vähän jännä tuo uus parveke kyllä, kun kuuluu ääniä lähempää ja menee ihmisiä lähempää, niin se vähän jännittää. Mut kiva, kun siellä jo tarkenee näin päivällä, vaikka aamulla ois ollut 15 astetta pakkasta. Siirrettiin yks kiipeilypuu siis parvekkeelle.
 
 
 
Viime viikonloppunahan meillä kävi paljon vieraita. Tommi huomas, ettei ihan kaikki lapset oo hirveän pelottavia täällä uudessakaan kodissa, jos ne vaan on rauhallisia. Emännän vanhin kummipoika sai helpostikin silitellä Tommia, joka piti seuraa koko silloiselle vierasporukalle (joista 3 lasta). Siitä ei nyt vaan oo kuvia. Mutta paistaa se aurinko sisällekin yhä.

3 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Hieno aurinkoköllötys ♥
Ja hieno parveke, jossa on kiipeilypuu! Meidän pojilla ei ole kiipeilypuuta ollenkaan kaupungissa, olen toivonut, josko oikeat puut saaripalstan pihalla riittäisivät. Mutta parvekepuu olisi hieno juttu, jos vain mahtuisi... on jo vähän täys tuo partsi.

Mamma N kirjoitti...

Hieno nurkkaus teillä! Siellä kelpaa kevättä pidellä.

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Saila: Onneks meillä sentään on noita puita sisällä (ja nyt partsilla), kun ei voi (uskalla) pihalla kiipeillä. Ehkä me kesällä totutaan noihin vieraisiin ihmisiinkin enemmän, kun kyttäillään niitä parvekkeelta.

Naukulan Mamma: Huomenna on luvassa erilainen kuvakulma samaan nurkkaukseen. :)