sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kuulumisia

Sam virsi kuin aina näistä päivityksistä... Mutta nyt viime kerran jälkeen mut on viety pihalle (ei oo kuvia, kun emännällä ei ollut kamera mukana). Orava kuulemma tuijotti puusta meitä koko ajan, mutten minä sitä huomannut, vaikka meidän edestä siihen puuhun juoksi. Emännän äidin kyllä huomasin, kun sekin tuli sitten pihalle. Se oli kiva, kun joku muukin tuttu ja turvallinen ihminen sinne tuli!

Sitten mut vietiin eläinlääkärillekin ja taas jouduin antamaan verta. Ihan hyvin se meni ja lääkäritäti kehui taas kerran komeaksi. Muutenkin olin terveen näköinen ja nyt oikein kunnon kollikissa, kun painoin 6,4 kg. Lääkäritäti sanoi, että pidä tuo. Se 5,7 kg viime kerralla kuulemma näytti laihtuneelta. Nyt näytti hyvältä, vaikken oo ikinä ennen näin painava ollutkaan!

Ruokavaliotakaan ei tarvinnut muuttaa, kun ei ollut munuaisarvot pahasti pahentuneet ja muuten oon niin hyväkuntoinen. Krea-arvo oli nyt 190, mutta urea yhä normaali. Ihan kohtuuhyvin meni siis sekin reissu, vaikka se koppaan tunkeminen ja autoajelu onkin ihan tyhmää!

Kuvituksena sitten tämänpäiväisiä otoksia, joista ei oikein onnistunut yksikään. Valokuvaaja on huono, kun malli on kyllä ihan täydellinen!

4 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Hyvä paino kollilla! t. Pieni hento tyttökissa nimeltä Helmi (6,3 kg)

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Todistettavasti näin on :)! Terkkuja Helmille toivottaa Isooo Kollikissa.

Saila kirjoitti...

Juu ei panttereita tarvitsis laittaa ollenkaan koppaan, sanoo Musti! Hienot arvot ja painoarvo myös kohdillaan :-)

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Sinäpä sen sanoit, Musti!