perjantai 10. elokuuta 2012

Seikkailu

Tämä kuva ei sitten mitenkään liity tapahtumiin... On ollut taas kiirettä ja vaikka mitä, kun en ole ehtinyt raportoimaan, mitä viime viikolla tapahtui. Minä olin käymässä naapurissa!

Kaikkihan lähti siitä, kun huutelin ulko-ovella, jolloin emäntä laittoi mulle valjaat päälle ja avasi oven niin, että pääsin katselemaan luhtikäytävän menoa. Emäntä seisoskeli oven raossa. Sitten halusin kuitenkin mennä pidemmälle ja toisaalta Tommi alkoi sisältä tulla kohti ovea, joten emäntä värkkäili sen ulko-oven kanssa ja laittoi sen kiinni. VIRHE!

Sitten se ovi ei enää auennutkaan, vaikka kuinka huusin emännälle, että avaa nyt se ovi. Ruvettiin soittelemaan naapurien ovikelloja ja päästiinkin toiseen naapuriin. Sieltä emäntä soitti jollekin, että tulis avaamaan sen oven. Mä olisin sitten kyllä ollut paljon mieluummin siellä naapurissa kuuntelemassa, kuinka mua söpöksi kehuttiin, kuin tullut takaisin ulos odottelemaan (vaikka kyllä siellä naapurissakin jännitti ja karvaa lähti ihan hirveästi), mutta niin se emäntä vaan mut sinne luhtikäytävälle vei. Koitin vieläkin huutaa emännälle, että avaa nyt se ovi, mutta ei se kuulemma auttanut mitään.

Meidän piti vain odottaa, että mies tuli hirveän avainnipun kanssa avaamaan oven ja päästiin kotiin. Käytiin me hissillä ajelemassa sitä miestä vastaankin ja huusin sitten sillekin, että avaa nyt se ovi! Se sentään avasikin.

Emäntä kyllä sanoi, että oli ihan ylpeä minusta, kun en alkanut sinkoilla tai muutenkaan ollut hankalta tuossa tilanteessa (sitä huutamista lukuun ottamatta). Kotiin päästyäni olin sitä paitsi ihan normaali oma itseni, eikä mitään traumoja jäänyt... paitsi että en mä ehkä haluakaan mennä tuonne luhtikäytävälle ulkoilemaan enää...

3 kommenttia:

sea kirjoitti...

Oho! Teillä on ollut superjännä päivä! Onneksi osasit ottaa homma suht rennosti. ;)

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Oli siinä kyllä jännitystä ihan riittävästi pitkän ajan tarpeiksi!

Kirsti kirjoitti...

Kaikkea sitä sattuukin!
Hyvä että annoit vauhtia toimintaan huutamalla.