perjantai 26. huhtikuuta 2013

Terveyskuulumisia

Eilen meillä ensin tapettiin kissoja nälkään, sitten tungettiin kuljetuskoppaan ja kuten arvata saattaa, vietiin eläinlääkäriin. Sieltä oli hyviä ja ei niin hyviä uutisia.

Tommi sai verikokeista terveen paperit, eli kumpikaan munuaisarvo ei ole enää koholla. Lihatarjoilu siis jatkuu edelleen, jee! Tomppa olikin reipas poika ja seurasi lääkäritädin työpöydän alta, kuinka tämä otti verikokeen itseltään Lennin kiskaistessa tassunsa vauhdilla pois. Saatiin se veri kuitenkin lopulta Lennistäkin.

Lennin verikokeetkin olivat ihan ok, mutta kun sydämestä kuului sivuääni, pitää Lennin vissiin ruveta syömään lääkkeitä. Väittävät hyvän makuisiksi, mutta saapa nähdä...

Jutun kuvituksena 6,7 kg kissaa:
Ja 5 kg kissaa:
Ei siis oltu taaskaan laihduttu kumpikaan. Eikä olla lihaviakaan, muttei enää kuulemma tarttis kerätä painoa...

3 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Se semmoinen rääkkäys ja ruuatta pito saa sympatioita Helmiltä! Toivottavasti lääkkeet auttavat.

Harmaa kirjoitti...

Tää painontarkkailu on jokin maailmanlaajuinen salaliitto...

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Mamma N & Helmi: Kiitos! Se on kyllä rääkkäystä sekin, että vaikka kuinka laukkaa emännän sängyssä ja kitisee ja katsoo pahasti koko aamun, niin mitään ruokaa ei tipu... ja nälkäkuoleman partaalla raahataan pisteltäväksi!

Harmaa: Onneks tuon jälkeen on saanut ruokaa, mutta emäntä kyllä on puhunut jotain, että alkais taas säännöstellä raksutarjoilua vähän tarkemmin... Tommin ihannepaino ois kuulemma siinä 6,5.