torstai 25. kesäkuuta 2015

Perinteisiä lääkärikuulumisia

[Kuvat eivät sinänsä liity tapaukseen, parvekkeella loikoilua, kun lopultakin oli joku lämmin päivä, ja juhannuskoivua.]
Eilen oli taas ehkä tyhmin päivä ikinä. Ei anneta ruokaa ja huristellaan hurinavekottimella ja sitten vielä ängetään kuljetuskoppaan, autoon ja eläinlääkäriin.
Kuulumisina tällä kertaa sellaista, että Tommin munuaisarvot ovat edelleen hyvin pitkälti entisellä tasollaan, joten siltä osin ei emännän tarvitse muuttaa mitään. Lennillä puolestaan lienee alkava kilpirauhasen liikatoiminta, mutta arvo oli nyt vielä niin minimaalisesti koholla, että se kontrolloidaan parin kuukauden päästä (Taas lääkäriin, ja samalla joudun taas hammashoitoonkin, kun on se kiillevaurio) ja mietitään sitten uudestaan, aloitetaanko lääkitys.
Emäntä oli hieman tätä epäillytkin, kun Lenni on ollut niin säpäkkä noiden ruutujensa ja lintuvideoiden kanssa (ja tämä nimeltämainitsematon tekniikan ihmekissa meinasi lähettää tämänkin luonnoksen bittiavaruuteen keskeneräisenä), kovin ylenpalttisen rakastava ja (märkä)ruoka on maistunut niin kovasti. Ja talvellahan Lenni laihtui ja vaikka onkin silmämääräisesti saanut painoa takaisin, oli nyt 4,4 kg (viime vuonna 5,1). Tommi painaa 6,6 kg.
Mutta ei nyt siis mitään ihan akuuttia huolta ja jos tämä vaiva nyt on, niin se(kin) napattiin kiinni hyvissä ajoin ja voidaan sitten lääkitä.

2 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Ihan hyvä. Onhan sitä kaikenlaista, kertovat, että iän mukana tulee. Ite en vielä moisista tiiä.

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Niin on. Nauti sinä vielä niistä nuoruuspäivistä ja hyvää terveyttä muutenkin!