torstai 20. lokakuuta 2016

Taas stressiä emännälle

Tällä kertaa oli Lennin vuoro säikytellä emäntää ja valvottaa yöllä. Tosin mitäpä antoi sitä Levolacia illalla, siitä kai se paha olo tuli! 
Ensin olin oksentanut kaikki illalla syödyt ruuat. Toiseen kertaan puolen yön jälkeen heräsi emäntäkin. Sitten mulla olikin paha olo. Menin emännän tyynylle nukkumaan (en yleensä tee niin), mutten yhtään kehrännyt, enkä oikein tykännyt, että emäntä läppii.
 
Siis vähän niinkö tälleen oltiin vierekkän, mutta mulla ei ollut yhtään noin hyvä olo. Tässä emäntä jumppasi.
 
Aamulla aikaisin oksensin taas, sitten jo vaaleanpunaista vaahtoa. Emäntä hälytti sitten vanhempansa vahtimaan mua, kun sen olin pakko mennä töihin. Ja buukkasi se mulle treffitkin eläinlääkäritädin kanssa, kun en halunnut yhtään syödä. Join kyllä sentään.
 
Kun emännän vanhemmat oli tullut, rupesin sitten pikkuhiljaa syömäänkin (ja ne toi mulle nutriplussaa, nam!). Ja kun ruuat pysyi sisällä ja loistekin palasi silmiin, niin ei mun tarvinnutkaan lähteä eläinlääkäritädille!
 
Illalla oli siis jo kaikilla paljon parempi mieli (muut oli kuvituskuvia, tää on aito tältä illalta!):
 

4 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

Mullekin tuli Levolacista paha olo, sitä ei sen ekan kerran jälkeen ole mulle enää annettu. Hyvä että paha massu meni sulla nopeasti ohi :) t. Sofi

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Okei. Kyllä se sitä sitten varmasti oli! Tosin ei mulla ennen ollut tullut siitä paha olo, mutta edellisestä kerrasta olikin jo kauan aikaa... Mutta eipähän tarvi enää munkaan ottaa sitä sitten!

Ana kirjoitti...

Voi näitten kans :-/ onneksi parani sitten kumminkin!

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Ei käy elämä tylsäksi meidän kanssa... Mutta paljon tsemppiä teille sinne! Ilonaki koittais olla stressaamatta!