lauantai 26. marraskuuta 2016

Päivystysreissu

Maanantaina mulla oli ikävä olo, kun kakka ei tullut. Kävin yrittämässä hiekkalaatikolla, juoksin parvekkeelle, takaisin hiekkalaatikolle ja parvekkeelle ja huusin mennessäni. Ja tätä koko ilta.
Emäntä koitti antaa pikkusen Levolacia, mutta siitähän tuli taas paha olo. Sit se tilasi isänsä tuomaan parafiiniöljyä, joka kyllä pysyi sisällä.
 
Sitten mut kuitenkin huijattiin koppaan ja vietiin ihan outoon eläinlääkäriin. Siellä se setä paineli ja ajoi mahasta vähän karvojakin ja katsoi ultraäänellä. Sitten multa kohta lähti taju ja heräsin autossa ja kohta oltiinkin kotona. Kävin kakalla laatikolla, pissahätää ei ollutkaan, ja sitten menin nukkumaan. Aamulla oli jo hyvä olo, kun olin syönytkin taas.
Jos emännältä kysytään, niin siksi se vei mut päivystävälle eläinlääkärille, kun olin jo nuollut pippelinkin punaiseksi, niin emäntä pelkäsi, että jos se onkin pissavaiva eikä ummetus. Sitä paitsi emäntä oli lähdössä taas reissuun seuraavana päivänä... Lääkäri teki perähuuhtelun ja pissakin tuli ihan puristamalla, eikä ollut muitakaan merkkejä pissavaivoista.
Tuon reissun jälkeen on tullut sekä kakka että pissa, joten nyt on taas kaikki hyvin! (Kuvat on lavastettuja. Huomaattehan, että meillä on uus hiekkalaatikko!)

4 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Onneksi ei pahempaa!

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Sanopa muuta!

Hanna kirjoitti...

Voi Lenniä!

Kaikkea hyvää molemmille pojille! ��

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Kiitos! Kehräyksiä pojilta takaisin teiile koko perheelle! Onneksi ollaan selvitty näillä pikkuvaivoilla vielä!