perjantai 23. marraskuuta 2018

Silmäuutiset

Se oli taas aika mun käydä silmälääkärissä. En kyllä tykkää yhtään siitä koppaan tunkemisesta! Tuolla lääkärissä on aina paljon koiria odotushuoneessa, niin siellä toki oli parempi olla kopassa rauhassa ja omassa turvassa. Onneksi mua ei kuulon heikkenemisen takia niin paljon häiritse, kun ne koirat haukkuu toisilleen.

Nyt se melanooma oli sitten jo kasvanut niin paljon, että silmän etukammiossa (?) oli tulehduksen merkkejä, eli silmänpaine oli alhainen ja se silmä oli toista valonarempi. Niinpä se lääkäri määräsi minulle silmätipat. Jos Lennilläkin oli ihmisten lääkkeitä, niin nyt on mullakin - Voltaren-silmätippoja. Tulehduskipulääkkeellä koitetaan hoitaa silmää ja toivotaan, ettei tulehdus tuki jotain kanavia niin, että silmänpaine alkaa nousta.

Kaks kertaa päivässä pitää siis kestää, että se silmätippa laitetaan. Inhottavaa! Ja parin kuukauden päästä pitää jo mennä uudestaan. Höh! Mutta muuten olen reipas ja ruokakin maistuu! Painoin 6,5 kg.

2 kommenttia:

Ana kirjoitti...

<3 Jaksuja sulle, kultsu. Hoidot on ehkä ällöjä, mutta niistä on yleensä hyötyä.

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Kiitos! Muuten silmässä taitaa tuntua vähän paremmalta paitsi just silloin, kun se tippa on laitettu. Se on niin inhottavaa! Pitää ravistaa päätä ja välillä koittaa käpälälläkin raapia sitä tippaa pois.