maanantai 18. toukokuuta 2009

Kissakuvahaaste 110: Taso

Lenni: Jotain tällaista kuvaa emäntä yritti jo metsästää ikkuna-kissakuvahaasteeseen, mutta me ei silloin saatu sopivaa aikaiseksi.

Koskapa tuolla luhtikäytävällä on ihan tylsää kävellä, kun ei näe mitään, niin emäntä on sitten nostanut minut ikkunalaudalle. Siinä on vähän korkeammalla tasolla, joten näkee edes vähän jotain, muttei vielä pahasti pelota.
Välillä pitää myös ympäröivälle maailmalle kertoa, että minä Lenni olen tässä!
Tosin nyttemmin emännän on ihan turha yrittää saada mua edes luhtikäytävälle. Vaikka se onkin ihan hyvä emäntä, niin on se kyllä myös tyhmä. Ajatelkaa nyt, tänään se yritti viedä mut kainalossa ihan oikeasti pihalle! Minähän pistin vastaan ja kerroin kovaäänisesti mielipiteeni tällaisesta toiminnasta. Sitten vielä naapuritkin tuli yhtäaikaa ulos kuin me, niin nehän kuuli kans, kuinka tyhmä tuo emäntä on. Sit se emäntä päästi minut jo sylistäkin ja juoksin ovelle ja huusin: "**leen ämmä nyt se ovi auki heti minä en halua uskalla täällä olla!" Oppiipahan olemaan, kun sai hävetä naapureiden edessä, hah!

Saapa nähdä saako se muka Tommia vielä joskus ulos, kun se on semmonen herkkis, että säikähti nytkin mun karjuntaa ja oli häntä ihan yhtä paksuna kuin minäkin. Niin kuin silloinkin, kun kiipeilypuusta hypyn epäonnistuessa kuminauha kiertyi mun hännän ympärille ja huusin sitten kovaa. Itse kiipesin melkein heti emännän houkuttelemana takasin, mutta Tommi ei uskaltanut edes tuntiin tulla olohuoneeseen...

Tommi: Äläpä sintti siinä isottele! Itse et edes uskalla sinne ulos mennä, vaikka ihan varmasti tiedät, että tuo se emäntä sinut takaisinkin!

Mutta sitä piti sanomani, että meillä on onneksi paljon noita tasoja kotona kahden kiipeilypuun lisäksikin. Emännän kirjoituspöydällä on hylly ja siinä on hyviä tasoja.

Kirjahyllyssä niitä samoin riittää.
Näiltä eri tasoilta on hyvä tarkkailla maisemia ja tapahtumia vaikka yhdessä Lennin kanssa!
Lenni: Kun sinun piti nyt noin itserakkaasti laittaa monta kuvaa, niin minäkin haluan vielä yhden kirjahyllykuvan!

4 kommenttia:

Zilga kirjoitti...

Täällä otetaan elämä rennosti eri tasoilla. Hauskoja kuvia teidän kissakatraasta.

Sirpa kirjoitti...

Ihania tasokuvia! Kotoakin löytyy hyviä kiipeilypaikkoja, jos ei huvita ulkoilla.

Kollo arastelee naapureita edelleen, vaikka on nähnyt heidät ties kuinka monta kertaa ja samaten se kiertää vastaantulevat ihmiset kadulla kauempaa tai lähtee rynnimään kotiin.
Jos joku tulee rapussa tai rapun ulko-ovella vastaan Kollo yrittää kaivautua kotioven läpi turvaan.

Rauhallisin aika meille ulkoilla on aamukuuden jälkeen ja mieluiten sunnuntaiaamuna, jolloin "häiriötekijöiden" määrä on mahdollisimman pieni. Kotona se on vieraiden seurassa suht itsevarma ja tulee nopeasti tutustumaan.

Villikissa kirjoitti...

Hauskasti napotatta vierekkäin tuossa kolmanneksi alimmassa kuvassa:)

Sonja kirjoitti...

Todella hauskoja kuvia! :)