maanantai 4. toukokuuta 2009

Kissakuvahaaste 108: Ikkuna

Taas meillä oli jo aikaisemmin monta ikkunakuvaa, joten emännän piti kaivella arkistoja, että löytyisikö sieltä jotain uutta. Tommin kuva on itse asiassa samasta tilanteesta kuin aiemmassa merkinnässä, eli ikkunanpesupuuhia piti käydä lähietäisyydeltä tarkastamassa.
Lennin osuudessa puolestaan ihaillaan ikkunasta lokakuun aamuaurinkoa, kun se ei enää oikein lämpökissaa lämmittänyt. Huomatkaa myös kissaturvallinen tuuletusikkuna (= ylempi ruutu, vaikka emännän mielestä tuollaisen ikkunan peseminen on ihan hirvittävän vaikeaa! Mutta painavaa ikkunaa ei pysty edes pitämään niin isolla auki, että siitä oikein minkäänlainen kissa pääsisi kiemurtelemaan).

6 kommenttia:

Poju ja Tiikeri kirjoitti...

Hienot ikkunakuvat ja ainakin teillä on puhtaat ikkunat, kun noin selvästi näkee oman kuvansakin :)
Upeesti toi lokakuun aurinko punaa jo ennestään ton kissan punasta turkkia, mutta tuskin enää aurinko paljookaan lämmittää ton ikkunan läpi :)

Susu kirjoitti...

Tommi taitaa olla pesupuuhissa projektipäällikkönä. Ihanan tunnelmallinen tuo Lennin aurinkokuva!

Villikissa kirjoitti...

Tommilla on tärkeä tehtävä kun tarkistaa pesun jälkiä.
Kauniisti aurinko punertaa Lennin turkin

Zilga kirjoitti...

Hienot kuvat ikkunakissoista. Kaunis auringonlasku turkkiin.

röllö kirjoitti...

Heh, sopivassa kohren kun opettelette hiukka pöyhisteleen turkkia kesken ikkunan pesun niin siihen puhtaaseen saa simmosen oman kivan karvajäljen ja äiskän naama menee kummalliseksi. heh.

Sonja kirjoitti...

Meilläkin ikkunanpesu on yleistä huvia kaikkien muiden paitsi emännän mielestä ;) Ja kyllähän se lokakuun aurinkokin loistaa kauniisti, upeita kuvia!