lauantai 20. kesäkuuta 2009

Juhannuksen viettoa

Nyt on kuulemma joku juhannus. Ainakin emäntä on ollut meidän kanssa kotona jo kaks päivää. Jos minä nyt oikein muistan, niin ei se kyllä yleensä ole juhannuksena kotona ollut, vaan me on oltu sen äidin kanssa... Niin se emäntä myös väittää, että aikoo olla vielä pitkäänkin kotona, eikä mene edes töihin heti. En ole kyllä sitä ihan vielä uskonut, vaan oon katsonut parhaaksi olla mahdollisimman paljon sen lähellä ja kerjätä kaiken hellyyden, mitä kerjättävissä on!

On meillä kyllä vieraitakin käynyt niin eilen kuin tänään, eilen oli vieläpä vähän vieraampia vieraita. Mua vähän jännitti, vaikka kyllä tulinkin niitä vieraita katsomaan, ja taisi ne saada minustakin kuvia, mutta Tommi esiintyi kuin paraskin isäntä. Sitten meitä kyllä jännitti vähän molempia, kun ne vieraat oli lähdössä.
Tänään sitten kävi emännän äiti ja isä ja täti. Se emännän täti höpisi jotain, että on tulossa tänne ensi viikolla, että pitää nyt taas tutustella meihin... Mitähän se sillä oikein tarkoitti?

Kivaa oli, kun tällä kertaa makuuhuoneen ikkunasta aukesi pääskyvisio. Minä oikein kovalla vauhdilla juoksin olohuoneesta, kun kuulin niiden äänen, kun ne tuosta ikkunan ohi lenteli.

Onneksi tänään on aurinkokin paistanut, niin iltapäivällä on mukava ja tarpeeksi lämmin olla parvekkeellakin!

2 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Teillä onkin hieno telkkari.Ei sieltä tosiaan tarttis tulla kuin luonto-ohjelmia, mielellään jotain linnuista:)

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Se oli kyllä ihan paras luontodokkari, kun meillä oli viime kesänä lintu parvekkeella katon sisässä. Sieltä se lautojen välistä meitä kurkisteli ja me meinattiin tulla ihan hulluksi. Emäntä yritti saada meitä pois sieltä parvekkeelta, mutta me livahdettiin aina vuoronperään takaisin! Nyt vissiin ihmiset on kuitenkin koittaneet tukkia kaikki reiät, ettei ne linnut pääse tuonne katon sisään...