lauantai 6. kesäkuuta 2009

Kissakuvahaaste 112: Pusu

On tämä kyllä, kun me ei nykyisin saada melkein yhtään nettiaikaa, kun emännälläkin on vaan niin kiire. Vaan nyt taas pistettiin se etsimään arkistoista kuvia, että saadaan osallistua kissakuvahaasteeseen. Keskenäänhän me yleensä pusutellaan, vaikka Lenni tykkää kyllä myös pusutella emäntää.

Oikeastaan ei löytynyt kuin pari still-kuvaa meidän pusutteluista, mutta laitetaan tuonne sitten vaikka videokin loppuun.
Ja onhan se Lenni pusutellut (ja halaillut) sitten vaikka meidän vanhaa raapimatötsääkin.
Ja sitten vielä niitä videoita meidän hellistä hetkistä... (Hei emäntä älä väitä, että nuo on kaikki loppuneet lopulta painiin!)


Emännällä on tosiaan ollut yhäkin kiirettä. Viime viikonloppuna me jo luultiin, että se on tullut hulluksi, kun se nousi ylös melkein heti, kun Tommi ekan kerran neljän jälkeen sitä ehdotti. Sitten se antoi ruokaa kuppiin ja piilotteli raksuja ja pisti raksuja palloihin ja älypeleihin ja joka paikkaan - ihan sekopäistä!

Sit se lähtikin jonnekin ja oli ihan hirveän pitkään pois. Tuli vasta tosi myöhään illalla ja Lenni kyllä kovaäänisesti moitti emäntää siitä, vaikka emäntä yritti sitä lepyttää sanomalla, että se oli saanut ihmiskaiman. Tällä viikolla emäntä oli vielä yhden yön kokonaan poissakin, mutta silloin emännän äiti oli täällä meitä viihdyttämässä. Mutta on se silti kaikista parasta, kun oma emäntä on kotona ja me voidaan molemmat maata sen päällä sohvalla! Lennin paikka on rinnan päällä ja Tommi taas nukkuu aina reisien päällä.

Kaippa se tuo emäntä vielä joskus rauhoittuu...

3 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Semmoinen laki pitäisi saada, että ihmiset aina olisivat viihdyttämässä kissoja kotona. :) Mutta kai ihmisillä on välillä menoa - mun emäntäkin häviää aina päiväksi jonnekin.
Mutta ihmistä on kiva tassutella ja röhnöttää hänen päällään. Ja ihminen sanoo, että hänenkin mielestään kissarentoutus on kivaa. Kollo

Villikissa kirjoitti...

Suloisia kuvia.Hyvin pidätte huolta toisistanne:)
Mekin ollaan sitä mieltä, että emännän paikka olisi kotona.Ja mielellään vaikka vaakatasossa esim. sohvalla, että pääsisi mukavasti päälle köllöttelemään.Nykyin Sofia hyödyntää isäntääkin, sen päällä on kiva nukkua;)

Nanni kirjoitti...

Teillä nayttää olevan vilkasta toimintaa tuonkin pusuttelun tiimoilta.
Minäkin olen sitä mieltä, että ihmisen olis oltava kotona, mutta ymmärrän hyvin, jos täytyy välillä käydä jossakin, vaikka nyt hermolevolla ;)