maanantai 21. joulukuuta 2009

Hyvää joulua

Emäntää pitää pitää silmällä, kun se on taas vouhkannut ja ollut ihan vainoharhainen. Jospa se nyt osais joulun ajan edes rauhoittua ja olla suht normaalisti. Ne karvattomat kohdat mulla kyllä on ja sit kun vielä parina päivänä oksensin enkä käynyt kakallakaan, niin emäntä meinas jo seota tai jotain. Mutta ruoka mulle maistuu ihan hyvin ja leikityttääkin ja se kakkakin tuli, niin on tuo nyt vähän rauhallisempi vissiin. Toivottavasti, ku se vauhkoilu yleensä tietää sitten taas reissua hurisevassa autossa!

On se kumminkin ihan kiva, kun emäntä on kuulemma nyt aika pitkään meidän kanssa kotona, kun sillä on joululoma. Voidaan ottaa rennosti molemmat.
Ja hyvää joulua siis kaikille, jotka täällä käy, tämä oli meidän viime vuoden joulukorttikuva!

2 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Moi kavrut, me nyt vasta hokattiin teijät kun olitte käyny meillä! Hyvää joulua teillekin, ja vissiin se on jo järjestynytkin :-)

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Juu, ollaan me käyty teidän juttuja lukemassa, mutta ollaan vähän ujoja, eikä tahdota viitsiä kommentoida toisten blogeissa. :$

Hyvästä joulusta voidaan olla kyllä montaa mieltä, mutta kärsiipähän emäntäkin, kun Lenni mököttää sille sängyn alla, hah. Mitäs raahasi lääkäriin ja kiusaa kaiken maailman öljyillä ja uusilla ruuilla ja vaikka millä. Viimesimmäks se on höpissyt jotain pesemisestäkin. Ensin ite sotkee öljyllä ja sit pitäis muka pestäkin. Pyh!