lauantai 1. elokuuta 2015

Lapsi

Meillä kävi tällä viikolla ihmisenpentu, tai lapsiksi kai ne niitä sanoo. Ne on meistä aina pelottavia, kun ei oo totuttu. Oltiin sängyn alla, mutta tuli vähän parempi mieli, kun emäntä antoi namuja sen läsnäollessa. Lenni ei kyllä tykännyt, kun sitä kiinnosti Lennin häntä.
 
Tomppa tuli sitten pois sängyn alta sen takia, kun oksensi sinne. Sitten Tomppa kuitenkin huomasi, ettei se _niin_ kamalaa ollutkaan, eikä etsinyt enää uutta piiloa, vaan liikkui ihmisten joukossa.
 
Emäntä sanoi olleensa tosi ylpeä Tompasta, joka antoi lapsen tulla lähelle ja  koskea itseään, vaikkei tämä oikein osannutkaan. Vasta sitten, kun se lähenteli ihan liikaa eli yritti vaikka kiivetä samalle rahille Tompan kanssa, Tomppa lähti pois, muttei mennyt kunnolla piiloon sittenkään.

 


 

5 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Kaverit I feel ya. jossain menee raja.

Mamma N kirjoitti...

Rohkeaa toimintaa Tommilta!

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Ilona: Me arvattiin, että sinä ymmärrät! Mamma N: Tommi oli rohkea ja myös kiltti, kun ei edes yrittänyt tehdä lapselle mitään, vaikka tämä olikin aika kovakourainen ennen kuin aina ehdittiin kieltää.

Friede kirjoitti...

Suunnilleen samankokoinen ihmisenpoikanen käynyt teillä kuin meilläkin! Pelottava, piiloon! Sää olet Tommi ihan superrohkea, katso vaan ettei mene uhkarohkeudeksi.

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Tervetuloa vaan vastakäynnille, ei oo tosiaan ennen tavattu (tai on meidän emäntä joskus saattanut teidän blogissa käydä, mutta ollaan niin laiskoja kommentoimaan...)! Kiitos myös varoituksesta, täytyy pitää mielessä, jos noita lapsia taas tulee...