perjantai 2. lokakuuta 2015

Uusi lelu ja muita uutisia

Meille tuli uus lelu kuulemma jostain tooosi kaukaa ison meren takaa.
 

 
Varasulka laitettiin vanhaan varteen, kun uuden varren metallinkilkutus meinasi pelottaa Tomppaa.
 

Tässä näkyy myös karvanajelu Lennin jalassa. Se kun kävi taas hammashoidossa. Tiedätte kyllä: pidetään nälässä, huudatetaan kopassa ja taju pois. Lääkärissä oli odotushuoneessa melkoinen seniorikissa, yli 24-vuotias!
 
Hampaat oli ok ja ientulehdukseen tuli antipojoottipistos. Verikokeiden tuloksia ei vielä tiedetä, kun emäntä ei muistanut soittaa. Paino ei ollut ainakaan enää alkukesästä tippunut (vaikka lääkärin koneelta tiedot olikin hävinneet), nyt Lenni oli 4,5 kg.
 
Mutta nyt siis leikitään tällä lelulla, se lentääkin hienosti kuin lintu (mikä sekin Tommia vähän jännittää, kun on niin isot sulat).

 

3 kommenttia:

Sofia ja Olga kirjoitti...

Sulat on kivoja, melkein kuin tiputelkku sisällä.
Hampilääkäri EI oo kiva, yäks!

Ana kirjoitti...

On aina rohkaisevaa kuulla supervanhoista kissoista :)
Hyviä leikkihetkiä teille ja unohdus pyyhkiköön kaikki lääkärikäynnit!

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Moi Sofia ja Olga! Ei ollakaan teitä tyttöjä ennen tavattu. Tervetuloa! Ja juu, Lenni etenkin tykkää tuosta lentävästä sulasta, Tommia vähän jännittää. Mutta on kyllä hyvin tehty lelu, sanoo emäntä.

Ana: Onhan se. Nyt sillä seniorilla ei enää kuulemma oikein ruoka maistunut (paitsi tuore lohi). Mutta on sillä kyllä komean pitkä elämä ollutkin. Ehkä tässä pitää vähän varuillaan olla, ettei koppaan joudu taas, mut ainakin se koppa meni jo parvekkeelle takas.