maanantai 29. toukokuuta 2017

Jatkuvaa sairauskertomusta

Kun Tommin silmäasia selvitettiin, oli puolestaan Lennin vuoro aiheuttaa huolta.
 
Ei tullut kakkaa ja lopulta pissatkin meni pikkuliruiksi. Emäntäkään ei ollut kotona, mutta emännän vanhemmat hoitajina veivät  sitten Lennin lääkäriin. Sielläkin oli perjantaina kiirepäivä, joten lääkäritäti oli eri kuin normaalisti. Mutta kyllä tämäkin lääkäri otti hommat tosissaan.
 
Lenni aristi vatsaansa, joten kuvattiin ja verta otettiin. Sai kipulääkettä ja antibioottia, pahoinvointilääkettä ja nestettä. Levolacia kehotettiin antamaan. Ja lääkäritäti vielä soitti lauantaiaamuna, miten Lenni voi.
 
Paremminhan meni jo. Ruoka maistui, kakka oli tullut ja pissat myös. Niinpä ei emännänkään tarvinnut kiiruhtaa kotiin. Nyt Lenni on ihan reipas jo ja kiusaa jo Tommia samoin kuin näissä aiemmin otetuissa kuvissa (ei järki paljon päätä pakota, sanoo emäntä).

Ei me mitään pahoja olla tehty!
 

4 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

No jopas teille tulee sairaskertomusta, mutta onneksi tästä päästiin helpolla eikä ollut mitään tulehduksia tai tukoksia. Meillä on aina parfiiniöljyä kaapissa, jos kakka kikertää, kun Sofilla on taipumusta kovaan vatsaan. Se auttaa nopeasti ja maistuu Sofille ihan lautaselta nuoltuna.

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Juu. Jäi kertomatta, että kyllähän hoitajat sitä parafiiniöljyäkin Lenniin pumppasivat (ja Lennikin syö sitä mielellään) ensin. Mutta siltikään ei kakka tullut seuraavanakaan päivänä yrityksistä huolimatta. Ja sitten se pissaaminenkin alkoi huolettaa. Levolachan yleensä oksettaa, mut nyt ne lääkärin määräämät pienet määrät pysyivät sisällä nekin. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin... Taas toistaiseksi.

Ana kirjoitti...

Tää on niin tätä... varsinkin vanhemmiten se saattaa mennä lääkärissä ramppaamiseksi, ikävää mutta totta. Tai jos Ilonalta kysytään, niin osaa ne nuoretkin rampata.

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Valitettavasti siltä näyttää... mutta toivottavasti nyt ei tarvis taas heti mennä uudestaan!

P.S. Tuo Anan profiilikuva on kiva. Tuijotan sitä koko ajan ja haluan täpätä. T: Lenni