torstai 19. marraskuuta 2009

Vainoharhaemäntä

Lenni: Tuo emäntä on kyllä aika vainoharhainen. Tänään se kiikutti mut uudestaan lääkäriin, kun kuulemma nuolin liikaa sitä varvasta. Olihan se varvas kyllä alkanut parantua, mutta kortisonipiikkiä tuli niskaan ja pidennystä antibioottikuurille. Jollain kaulurilla se emäntä kans pelottelee ja vissiin aikoo jatkaa mun kiusaamista sillä mömmöllä, mitä pistää varpaaseen... No, onneks ne tabletit on hyviä. Kotiinkin oli taas kiva päästä, vaikka autossa huudot oli astetta kiukkuisempia kuin viimeksi! Ruokakin maistui hyvältä, kun kotiin pääsi.
Tommi: No mikäs siinä, jos se sua käskee lopettamaan varpaan nuolemisen, mutta kun se emäntä yöllä säpsähteli hereille, kun pesin itseäni ja tiukkasi multakin, onko mulla jotain hätänä ja aamullakin käski vaan menemään pissalle. Sit kun se tuli iltapäivällä kotiin, meille ilmestyi uusi hiekkis, jossa oli erilaista hiekkaa. Tuo meidän normaalihiekka kun yhtäkkiä tuoksui aika voimakkaalle ja oon sitä käynyt hiekkiksen ovella haistelemassa... Tosin kun emäntä laittoi sitä uutta hiekkistä valmiiksi, niin minä poikapa kävinkin pissalla vanhassa, ihan tuosta vaan. En oikein ymmärrä, miksi se tuolla lailla vaahtoaa.
Ei me tuota uutta olla vielä edes kokeiltu. Aika pieni koppi se on. Mut on kai se hyvä, että on varavessa, jos tulee vaikka vessajono... Ja on kai sekin hyvä juttu, että emäntä huolehtii, vaikkakin jo ihan liikaa.

Ei kommentteja: