maanantai 7. joulukuuta 2009

Kissakuvahaaste 125: Pallo

Olis kai meillä kuulumisiakin kerrottavana, mutta niistä sitten myöhemmin, nyt osallistutaan taas kissakuvahaasteeseen. Palloista meidän molempien lemppari on tietysti raksupallot (ne tavallisemmat, ei ne labyrinttipallot, mistä raksujen saaminen on paljon vaikeampaa, eikä me tahdota viitsiä niistä edes yrittää).

Lenni kuitenkin on kova pallonpelaaja muutenkin (ja emäntä sanoo, että hyvä koppari). Tämä pallo on lemppari ja se taitaa olla ainoa lelu, joka on säilynyt entisestä kodista saakka.
Tommi kuuluu taas niihin, joita ei pallot oikeastaan vois vähempää kiinnostaa... ellei siinä pallossa ole jotain muuta mielenkiintoista, kuten hiiri sisällä! Miten se hiiri on muuten tuonne mennyt?!

6 kommenttia:

Zilga kirjoitti...

Kissat yleensä pitävät palloista ja sellaisista varsinkin, joissa on vähän ääntä.

varjoyrtti kirjoitti...

Tarkkaan kun tsiikaat, ni se voi lupsahtaa sieltä vaikka ulos heh.

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Joo, foliopallot on aika kivoja... tai ainakin foliopötkylät. Ne vähän rapiseekin. Ja mä kyllä sain entisen tuollaisen hiiren pelastettua pallosta, mutta tuota en oo vielä jaksanut vapauttaa...

-Tommi

Elisa kirjoitti...

Lennilla on mahtava ote pallosta. Tommi on vähän samanlainen ihmettelijä kuin meidän Sohvi.

ruusupioni ja Börre kirjoitti...

Hyvä koppari tuo Lenni.Tommin kanssa voitaisiin mennä yhdessä hiirijahtiin.

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Kiitoksia kehuista. Pallot on kivoja. Emäntä muuten sanoi, että sillä on joskus hirveän kauan sitten ollut myös Sohvi-niminen kissa. Sekin oli kuulemma sylikissa niin kuin minä!

-Lenni