tiistai 22. joulukuuta 2009

Minen enää ala!

Arvatkaa, rauhoittuiko se emäntä! No ei. Ei oo paljon joulumieltä silläkään. Tänään raastoi mut sängyn alta ja vei _taas_ lääkäriin. Sitä paitsi oli ihan hirveän pelottavaa, kun siellä odotushuoneessa isot koirat haukkui ja ulisi toisilleen. Vapisin vielä siellä tutkimushuoneessakin...

Lääkäritäti raaputti ihoa ja tutki mun pyllyäkin. Yäk! Inhottavin lääkärikäynti ikinä! Sit vielä emäntä tunki ainakin kahdenlaista öljyä suusta sisään väkisin, kun tultiin kotiin ja jotain erilaista ruokaakin pitäis muka vielä syödä. Ihan tyhmää! Parasta möksöttää vain lauteiden alla.
Taidetaan sit syödä molemmat noita allergiaruokia, kun eipä taida emäntä pystyä eri raksuja meille erikseen antamaan, ainakaan raksupallosta. Hah!

2 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Toivottavasti allergiaruoka auttaa, tsemppiä. Rauhaisaa joulua ja onnea tulevalle vuodelle!

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

En minä kyllä kauheesti viiti sitäkään ruokaa syödä. Varsinkaan sitä ankkaruokaa. Kanaruoka oli ihan hyvää ja ne raksut, missä oli jotain kalaa. Mutta ehkä minä vielä joskus annan emännälle anteeksi... mulloinkin kuin öisin. Sillon kun se on nukkumassa, se ei ala kiusaamaan millään tyhmillä öljyillä eikä vie eläinlääkäriin!

-Lenni

P.S. Ja hyvää joulua teillekin!