lauantai 11. huhtikuuta 2009

Puhdas parveke

Nyt se emäntä sitten siivosi sen parvekkeen. Tommi oli sitä auttamassa ja sai pyydystettyä kärpäsenkin. Sitten me ei kuulemma päästä auttamaan, kun emäntä pesee parvekelaseja. Jotain se sanoi, että saattais tulla kissapannukakkua...
Ihan oudolta siellä parvekkeella tuoksuikin, kun emäntä oli kaikki paikat kuurannut. Ja vanhan olohuoneen matonkin se oli sinne levittänyt.

Minulle siellä parvekkeella oli vähän liian kylmä vielä, vaikka aurinko paistaakin. Tulin sitten sisälle ja emäntä rupesi antamaan taas sitä matolääkettä. Mutta minähän olenkin niin kiltti kissa, että syön ne lääkkeet oikein mallikkaasti. Aaaa, mitä sieltä nyt olikaan tulossa?
Tommikin söi tänään kiltisti puolet tabletista salamitikkuun piilotettuna... toisen puolen kanssa emäntä joutuikin harrastamaan pakkonielettämisen harjoittelua. Emännän onneksi me ollaan molemmat niin kilttejä kissoja, että edes tuollaisessa pakkotilanteessa me ei raavita (paitsi jos se yrittää saada meihin koko tuubillisen Mirrixiä, semmoinen ei kyllä vetele, emäntä!). Eikä me emännälle olla pitkävihaisia... muille kyllä saatetaan olla.

Ei kommentteja: