sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Ulkoilemassa

Tänään aamupäivällä emäntä oli itse ulkoilemassa ja sitten kun se tuli sieltä, niin se nappasi minut kainaloon, pisti valjaat päälle ja kiikutti ulos. Jotain se höpisi, että kato nyt ku on niin mukava ilma... En minä oikeastaan ehtinyt edes pahasti jännittää, edes hississä en sanonut miu. Sitten vasta, kun se emäntä mut pihalle laski. Hui, siellä oli vielä jotain tuommoista kylmää valkoista juttuakin eikä yhtään kunnollista heinää syötäväksi, höh!
En minä kyllä kauan uskaltanut siellä pihalla olla, vaan piti kipittää äkkiä ovelle (en jättänyt paljon mahdollisuuksia emännälle ottaa valokuvia...).
Sitten olinkin reipas ja kävelin ihan itse hissiin...
ja sieltä kotiovelle.
Sit kun emäntä avasi kotioven, Lenni oli heti pikkueteisessä odottamassa. Minua kuitenkin rupesi siinä mietityttämään, että viitsiskös sitä sittenkään mennä sisälle...
No, eiköhän se emäntä mut vielä uudestaankin tuonne pihalle raahaa... Ties vaikka näkisin taas joskus sen beaglen, jonka kerran säikytin! Nyt onkin sitten hyvä nukkua loppupäivä, kun aamulla tuli riehuttua hiiren perässäkin niin kovasti.

Ei kommentteja: