perjantai 3. huhtikuuta 2009

Raksuhirmut


Me kyllä tykätään raksuista tosi paljon! Emäntä yrittää väittää, ettei ne muka olisi terveellistä ruokaa meille ja sanoo, että ensin pitää syödä kupista märkäruuat, mutta hyviä ne ainakin on. Ei me kyllä ikinä niitä kupista suoraan saadakaan, vaan aina pitää nähdä vähän vaivaa että niitä herkkuja saisi.
Joka ilta se emäntä heittelee niitä raksuja, että meidän pitää lentää perässä. Tässä molempien lentotyylinäytteet. Joka ilta saadaan myös raksuja palloon. Tyhmiä kysymyksiä se emäntä vaan aina kysyy. "Pitäiskö laittaa raksuja palloon?" Kyllähän se tietää kysymättäkin!

Joskus se emäntä myös piilottelee niitä raksuja ympäri kämppää, mutta johan me aika hyvin tiedetään kaikki paikat, mihin se voi niitä laittaa. Joululahjaksi se osti vielä tuommoisen älypelinkin. Koirille se muka on tehty ja on oikein luun mallinenkin, mutta kyllä mekin sitä osataan pelata. Minä varsinkin olen tosi hyvä ja Tommi pääsee sitten vähän siivellä osingoille.
Toivottavasti meille ei vain ikinä tule mitään vaivoja, mikä estäisi raksujen syönnin! Kai sitä märkäruokaakin pitää sitten syödä ja kyllähän me vettäkin käydään lipittelemässä päivittäin.


2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Voi vitsi miten ihana blogi! Tää menee kyllä linkkivinkkeihin ja omiin suosikkeihin samantien. Kissoja on edelleen hirveä ikävä ja kyllä niistä paljon puhetta vielä riittää. Jussilla etenkin tuo kissakuume vaivaa mutta kun ei voi niin ei voi... :( Terveisiä teille ja odotan kyllä että tämä blogi päivittyy aktiivisesti! :)

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Vielähän me ollaan säännöllisesti tätä nettiaikaa saatu ja aluksi riittää niin paljon kertomista, toivottavasti emäntä päästää meitä ahkerasti ääneen jatkossakin ;).